`

Έναρξη συνεργασίας της Ομάδας Παραγωγών Κτηνοτροφικών προϊόντων του Α.Σ.Ο.Φ. με την εταιρεία εμπορίας γάλακτος LaFarm

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μίας σημαντικής συνεργασίας μεταξύ της Ομάδας Παραγωγών Κτηνοτροφικών προϊόντων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οροπεδίου Φολόης (Α.Σ.Ο.Φ.) και της εταιρείας LaFarm A.E. , μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία γάλακτος. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο ορόσημο στο ταξίδι μας, προς τη βιώσιμη αγροτική παραγωγή και τη συλλογική ευημερία.


Η συμφωνία, που υπογράφηκε μεταξύ της εταιρείας LaFarm Α.Ε., της Ομάδας Παραγωγών Κτηνοτροφικών προϊόντων και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οροπεδίου Φολόης (Α.Σ.Ο.Φ.), στον οποίο εντάσσεται η Ομ.Π., εισάγει μια σειρά από πολλαπλά οφέλη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Κύρια σημεία αυτής περιλαμβάνουν:


Εγγυημένη Χαμηλότερη Τιμή: Οι παραγωγοί μας μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την ασφάλεια μιας εγγυημένης χαμηλότερης τιμής για το γάλα τους, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και δίκαιη αποζημίωση για την προσπάθειά τους.


Πλήρης Απορρόφηση Παραγωγής: Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να απορροφήσει ολόκληρη την παραγωγή από την ομάδα μας, παρέχοντας μία αξιόπιστη επιλογή για τα μέλη μας.


Ψήφος εμπιστοσύνης στο σχήμα και στην ποιότητα: Η εξαιρετική ποιότητα του παραγόμενου γάλακτος μας, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας για συνεργασία και αξιοπιστία, κατέστησε δυνατή αυτήν την πολύ σημαντική συμφωνία με μία ιστορική εταιρεία της βιομηχανίας. Αυτή η συλλογική προσπάθεια, κάτω από την ομπρέλα ενός Αγροτικού Συνεταιρισμού, δεν ενίσχυσε μόνο τη δυναμική μας στις διαπραγματεύσεις αλλά παράλληλα, προσέφερε στο σχήμα τα χαρακτηριστικά της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας στα μάτια των συνεργατών μας. Στοιχεία τα οποία θεωρούνται προαπαιτούμενα για την επίτευξη μίας τέτοιας συμφωνίας.


Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο είδος δυναμικής για τον Α.Σ.Ο.Φ., δυναμική η οποία θα βασίζεται στα θεμέλια της συνεργασίας και της συλλογικής δράσης. Η προσέγγισή μας, διαπραγματευόμενοι ως μια ενιαία οντότητα αντί για μεμονωμένους παραγωγούς, μας χάρισε ένα σημαντικό προβάδισμα στην αγορά επιτυγχάνοντας αυτό, που κάποτε θεωρήθηκε αδύνατο. Επιτύχαμε μία συμφωνία η οποία θα είναι επικερδής για κάθε μέρος της, εστιάζοντας στην προοδευτική ευημερία της τοπικής κοινότητας και λειτουργώντας στα πλαίσια που διακατέχουν τις σύγχρονες εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. 


Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και να διαβεβαιώσουμε όλους ότι, συνεχίζουμε να προσπαθούμε για ένα μελλοντικό διάστημα ευημερίας, σηματοδοτημένο από την κοινή επιτυχία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.


Αυτή η ανακοίνωση συμβολίζει όχι μόνο μια συνεργασία αλλά και μια απόδειξη ότι, η δύναμη της συνεργασίας και η συλλογικότητα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο στο να μετασχηματίσει το τοπίο της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.